Klik Jommm

Monday, February 24, 2014

Senarai Peserta Erin (..life after "i do") First Giveaway

Salam,

Sorry la sangat, dah khamis baru nak up entry ni. Hari tu kemain menanam tebu di pinggir bibir cakap nak update Isnin kan, tapi anak bujangku tak sihat, so aku EL 2 hari mengadap anak bujang, semalam baru masuk office, kerja ku menimbun-nimbun, peluh tiak mak buat kerja (ok tipu sangat sebab dok bawah aircond..gahaha). So mari tengok senarai peserta Daddy and Baby Cool..jeng jeng jeng



Achiek Anis


Eyda Faizal



Umie Sue


Hazwanie


Rysha Shairy


LydSunshine


Nurul Izayani


Ilya Melissa


Tautan Hati Nabila Hasyim



Ekin Yusri


Aeen


Zihan Zamberi


Diri Ini


Malynd Anggun


Uyah Nazura

Lyana MK


Siti Nursyamimi


Hafizah


Nadt


Double Z

Mimy Hamid


Cunaradzi

Puan Ungu


Lady Zahira


Salwakijan


Haniza Yusof


Lieza


Izzati Asyraf


Yumie Azura

Azinuj


Amal Salleh


Glory Jane


Mr n Mrs Zaidi


Cikkin


Faidza Mokhtar


Riana


Nurul Husna


Zuraidah Hasidin


YongNana


Wawa Yusoff


Haslinda Sadiken


Miss Ayu


Abi dan Ummi Salsabila Syg


Ielah


Mrs Azhar


Wawa


Fiza Rahman


Ros Anis Rusli


Ayahmamilisa


Nor Shafiqah


Ros


Irene Dahayu


Ibu Dilah


Bonda Qalish


 Fathiyah Jamaludin


Sue


Afie with Ayie


Moon


Zila Mahadi


Tu diaaa, ni aku masukkan peserta yang gambar dia boleh copy dari blog, yang bawah ni pulak link blog yang gambarnya tak boleh di copy, nak tengok kalu, klik sendiri yeh.









Semua sekali ada 64 penyertaan, pewitt, thanks semua, korang check tau, siapa yang ada join tapi gambar dia takde kat entry aku ni jangan lupa email aku ye: airin2306@yahoo.com, manalah tau ada yang aku terlepas pandang. Minggu depan insyaalah aku bagitau siapa pemenangnya, maybe Jumaat minggu depan. Eh, cer share korang rasa mana 3 gambar yang terbaik? Janganlah vote diri sendiri tau..haha, oklah bye! pinar mata mak menampal gambar korang ni satu persatu.




11 comments:

  1. paling x tahan laki yong!heheh

    ReplyDelete
  2. Ok. semua hebat. aku kalah...
    hahahha x bleh copy eh. huhu

    ReplyDelete
  3. i loike cikkin... comey sgt! hehehe

    ReplyDelete
  4. sume gambar best2..mcm takde harapan jke..kikiki :P

    ReplyDelete
  5. Diri ini, Uyah Nazura, dan Cikkin..based on gambar yg bleh copy paste tu je r..hehehe..tp sume terbaik dan dr gmbr2 tu kita bleh tgk yg walaupun kdg bapak2 ni prangai mengarut2 tp diorg ttp mbantu kita as wife kan..Good Luck sume..

    ReplyDelete
  6. ramai nye.... hihi....
    ok kalau tak leh vote gambar sendiri, i vote untuk:
    Achiek Anis, Aeen & Siti Nursyamimi...

    ReplyDelete