Klik Jommm

Friday, February 28, 2014

Pre Order: Adjustable Children Basketball Set (Harga Borong)

Salam,

Nak kumpul order untuk basket ball set ni. Stock akan sampai pertengahan bulan Mac, harga borong aku bagi tu..mai mai mai







GMB PRICE: RM23.00 (exclude postage)

Postage to Semenanjung: RM9.00

Berminat??

PM/WHATSAPP/SMS: 0162305024 (Erin)

Cepat tau, stok limited.

atau 




Aish vs Wak Doyok

Salam,

Sabtu lepas, Aish bangun je dari tidur nampak mak dia ni makan Magnum Mini, dia nak rasa so aku kasi sikit, dari sikit terus jadi dia punya..amboiiii, daddy tolong bukakan baju, tinggal pampers je sebab daddy tau isterinya ini malas nak sental baju anak..ngihihi.


GOOD MORNING EVERYBODEHHH



Aish versi Wak Doyok

Moga Aish membesar menjadi Aish Yusuf yang Mommy dan Daddy akan banggakan

Dah Jumaat..yeayyy, hari ni gaji..double yeayyyyy..haha

Bye!!



Wednesday, February 26, 2014

Ahad Lepas

Salam,

Dah hari Rabu, kejap betul kan. Minggu lepas kitaorang tak balik Rawang, dah 2 minggu tak balik tau, nasib baik jugak tak balik, sebab tiba-tiba petang Sabtu parents aku call cakap diaorang dah otw ke rumah aku, suka tau buat anak diaorang ni tertanjat-tanjat. Nasib baik En. Syg baru balik dari beli barang dapur, penuh fridge dengan lauk dan sayur, kalau idak ikan masin jelah kita..hahaha. Sekarang aku dah jarang ikut En. Syg pergi beli barang dapur sebab kadang-kadang Aish tidur and kadang-kadang I is malas, alaaa dekat je tempat belinya pun, kalau bosan duk rumah aku ikut jugak tapi kebanyakan masa memang aku ikut pun, lately je dah jarang sikit.

Ahad pulak, bawak parents aku berjalan ke SCM and lajak terus ke Jakel beli kain pasang nak buat baju raya, tapi aku tak ikut ke Jakel, Aish dah mengantuk and Jakel ko taulah time tengahari baru ko nak pergi, macam sardin, nak parking pun susah, kang nak ngadap Aish mengamuk ngantuk lagi, parents and 2 orang adik aku je yang pergi Jakel, aku anak beranak tunggu dari kejauhan sementara diaorang shopping.huhu, singgah Plaza Masalam, Sek. 9 beli susu Aish dan lunch sekali. First time lunch dekat sini



Bellagio Cafe

Cafe biasa-biasa je tepi-tepi koridor, open air, saje nak try test.



Spagethi Aglio Olio, kena order jugak spagethi sebab Aish suka makan, dah la pagi tu dia taknak makan, ciput je dia makan paratha, masa kat SCM dia makan biskut je sikit. Kalau ko tanya sedap ke tidak spagethi ni, aku rasa biasa je, errr tak recommended.



Nampak je spagethi terus sambar and makan sendiri dengan tangan, baca doa pun tak sempat ye dik. Kat rumah aku stok spagethi sentiasa ada, sebab Aish suka makan. Sebenarnya dia suka makan mee, tapi aku rasa dari mee kuning baik aku bagi spagethi kan, mee kuning tu tak berapa elok untuk budak sebab ada pengawet kuat. Spagethi tu pun aku buat masak macam-macam untuk Aish.



 Aku ambik Beef Burger, surprisingly sedapppp, macam burger bakar tu..sedap, sedap, sedap.


Nanti boleh makan lagi kat sini, aku nak makan burger, sedap weh.

Oklah, bye!


Tuesday, February 25, 2014

Pop Chef Murah

Salam,

Jom beli, boleh buat bentuk buah atau roti yang menarik untuk anak korang, nak buat bento untuk anak pun senang, mana tau anak korang makin berselera lepas ni.











Boleh tengok cara guna kat sini


GMB PRICE: RM 21.00 (exclude postage)

Berminat??

PM/WHATSAPP/SMS: 0162305024 (ERIN)
  
atau 


Have a nice day!!


Pemenang Erin (..life after "i do") 1st Giveaway

Salam,

TQ pada semua yang join GA aku ni dan TQ jugak untuk korang yang tolong vote, setiap vote korang tu aku ambik kira tapi markah dari juri pun ada jugak. Aku ingat nak umumkan pemenang Jumaat ni, tapi rasa macam tak sabo la pulak..hahaha. 

Juri ada 3 orang, setiap orang akan pilih 5 gambar yang paling dia suka, so ada 15 la yang tersenarai, lepas tu markah dikira dari situ sampai tinggal final 4, dari 4 kitaorang pilih 3 yang the best jelah kan. So dah ready nak tau pemenangnya :)

*

*

*

*

*

*

*

JENG JENG JENG

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

&

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



 Cikkin dari blog Cikkin Diary



Umie Sue dari blog Sue Suka Susun




Uyah Nazura dari blog Uyah Nazura


Nanti korang bertiga email address korang kat email aku yeh airin2306@yahoo.com, minggu depan baru aku pos tau. Tahniah untuk semua pemenang, yang tak menang, takpe nanti aku buat lagi..ececeh bajet semuaorang nak join GA ko. Frame akan diberi secara random, aku sendiri pun dah tak ingat sebab aku dah bungkus pun. Doakan frame korang tak pecah di tengah jalan..huuu, aku dah bungkus elok2 tu, nanti aku akan letak sticker fragile. Ok, settle, bye!




Monday, February 24, 2014

Happy Call 32cm Murah

Salam,

Nak jual murah ni, serius murah





HAPPY CALL 32CM
Non stick double pan




RM 81.00 (exclude postage)

Berminat:
PM/Whatsapp/SMS: 0162305024 (Erin)

atau Like Page aku Gobok Mommy & Baby


Senarai Peserta Erin (..life after "i do") First Giveaway

Salam,

Sorry la sangat, dah khamis baru nak up entry ni. Hari tu kemain menanam tebu di pinggir bibir cakap nak update Isnin kan, tapi anak bujangku tak sihat, so aku EL 2 hari mengadap anak bujang, semalam baru masuk office, kerja ku menimbun-nimbun, peluh tiak mak buat kerja (ok tipu sangat sebab dok bawah aircond..gahaha). So mari tengok senarai peserta Daddy and Baby Cool..jeng jeng jeng



Achiek Anis


Eyda Faizal



Umie Sue


Hazwanie


Rysha Shairy


LydSunshine


Nurul Izayani


Ilya Melissa


Tautan Hati Nabila Hasyim



Ekin Yusri


Aeen


Zihan Zamberi


Diri Ini


Malynd Anggun


Uyah Nazura

Lyana MK


Siti Nursyamimi


Hafizah


Nadt


Double Z

Mimy Hamid


Cunaradzi

Puan Ungu


Lady Zahira


Salwakijan


Haniza Yusof


Lieza


Izzati Asyraf


Yumie Azura

Azinuj


Amal Salleh


Glory Jane


Mr n Mrs Zaidi


Cikkin


Faidza Mokhtar


Riana


Nurul Husna


Zuraidah Hasidin


YongNana


Wawa Yusoff


Haslinda Sadiken


Miss Ayu


Abi dan Ummi Salsabila Syg


Ielah


Mrs Azhar


Wawa


Fiza Rahman


Ros Anis Rusli


Ayahmamilisa


Nor Shafiqah


Ros


Irene Dahayu


Ibu Dilah


Bonda Qalish


 Fathiyah Jamaludin


Sue


Afie with Ayie


Moon


Zila Mahadi


Tu diaaa, ni aku masukkan peserta yang gambar dia boleh copy dari blog, yang bawah ni pulak link blog yang gambarnya tak boleh di copy, nak tengok kalu, klik sendiri yeh.









Semua sekali ada 64 penyertaan, pewitt, thanks semua, korang check tau, siapa yang ada join tapi gambar dia takde kat entry aku ni jangan lupa email aku ye: airin2306@yahoo.com, manalah tau ada yang aku terlepas pandang. Minggu depan insyaalah aku bagitau siapa pemenangnya, maybe Jumaat minggu depan. Eh, cer share korang rasa mana 3 gambar yang terbaik? Janganlah vote diri sendiri tau..haha, oklah bye! pinar mata mak menampal gambar korang ni satu persatu.