Klik Jommm

Monday, October 18, 2010

Gian..

mahu memblog.. Stress sendiri sbb lately keje yang menimbun2, kesayangan yang jauh di perantauan..ewah, perantauan la sgt, setakat subang n shah alam, En. syg ckp, "awk jerit dari rumah awk pun saye boleh dgr". Meh nk try malam ni, agak klu x rabak anak tekak, tak tau la boleh dgr ke tak. En. Syg pulak tetiap minggu balik Rawang, sudah 3 minggu m'habiskan cuti secara solo dirumah, tak keluar m'habiskan duit yang masih b'baki 1.2 juta ni, tak pergi menonton wayang b'same, tidak makan Sushi King seperti selalu dan secara otomatiknye tidak b'solek, b'pakaian cantik, dan sudah 3 minggu tidak kedengaran rungutan2 akibat pemakaian high heel di telinga En. Syg. Tanpa En. Syg, high heels dipinggirkan begitu sahaja, selipar leper adelah lebih nikmat dan sesedap rasa.


Ini heel kesayangan sndiri, sebab tak tutup, kulit bebas b'nafas..kerana diriku begitu berharga *tiba2* (pix was taken by seorg jejaka yg obses high heels)

Ini selipar bunga yang mengundang stress En.Syg, siap dah janji tu, kalau kawen nanti selipar ini dibawa pindah b'same, maka wajiblah bagi beliau mencantas bunga t'sebut..SELIPAR BUNGA RIP T_T

Hari cuti sendirian di rumah sewa, melayan perasaan terubat dengan kehadiran 2 gadis TM menemani kesunyian malam. Eh, ini bukan gadis TM yg dlm talipon, tapi real gadis yg b'kerja di TM. 2 gadis itulah yg dibawa b'dating, melepak smpai pukul 2 pagi di malam minggu, meminum Tiramisu Ice Blended buat pertama kali smbil menjeling jejaka2 hot dan sekali sekala t'jeling cincin di jari.."eh, dah b'tunang rupenye, lupa pulak". Nasib baik tak lupa sarung cincin sebelum keluar, jika tidak b'bondong2 nombor talipon jejaka di bawa pulang sampai tak muat SIM Card..haha*ayat bajet hot, lempang kang*. W'pun sedar sudah b'tunang, sempat lagi 'tolong' Aida yg masih single jelingkan jejaka b'baju oren, berambut lebat yg kelihatan hot dari tepi, tapi tidak dari depan, kecewa bagi pihak di situ T_T baru je nak cuci mata

Tengah syok jeling-menjeling, t'jeling offmate yg t'sengih2 dari kejauhan..Ceh, takde tempat lain ke korang nak lepak, sudah la jumpe hari2, kat sini pun jumpe lagi. Tapi sempat lagi lari2 gedik b'gosip jap kat meja d'org macam kan Isnin ni takleh jumpe.

Hari Ahad b'mula pada pukul 5 petang, keluar menuju Summit dengan harapan menggunung, menemui sehelai dua baju cantek tapi murah malangnya b'akhir dengan kepenatan sahaja. Memang murah tapi tak cantik langsung. Semuanya fesyen ridiculous yang hanya akan dipakai oleh org2 ridiculous. T'nampak signboard kedai CATWALK, t'uja kami b'3 bercatwalk masuk dalam kedai itu tapi akhirnya keluar secara dogwalk sebab semua hampeh. M.cik sile tukar tajuk kedai anda okeh. Tidak sesuai langsung. Tapi dapat beli sehelai baju Paris Hilton Wheel, sudah la comel murah pulak tu. Pulang dari Summit disambut panggilan En. syg mengadu rindu, rindu, rindu.. Rindu kena sebut 3 kali baru terasa kerinduan itu, kalau sebut sekali, tidak cukup rindu maknanye. Lantas dijawab balik "kalau rindu sebutlah namaku" caitt..haha.  Ok stress sudah hilang, gian m'blog pun dah habis..bye   

4 comments:

  1. yup..selipar leper jugak yg selesa..free je rasa..

    ReplyDelete
  2. salam. suka heels u. nanti i nak try beli yang tu,lah!

    ReplyDelete
  3. mia ina: indah lagi menyeksakan..ecehh

    afraliza: selipar leper = membahagiakan..haha

    akma azlin: beli jgn x beli ;)

    ReplyDelete