Klik Jommm

Monday, July 4, 2011

I am a wife


25th June 2011
11.30 am
I am a wife to my darling Asrul Sani

Syukur alhamdulillah


En. Syg, tok kadi goyang je tangan, akad keluar dari mulut dia tak sampai 6 saat..kemain laju, tak sabar ye bang..haha. Sejak kawin suka betul dia bahasakan diri abang, padahal aku panggil sayang.

Sampai sekarang rasa masih bertunang lagi..haha. Dasar lupa diri sungguh. Sabtu ni aku kawin sekali lagi di Serendah pulak, lepas semua selesai, insyaallah, aku update dengan gambar ok, baru syiokkk. Kalau dapat official photo dari OP lagi syiokkk. Doakan kitaorang ye. Bye


11 comments:

  1. alhamdullilah...kamu dah selamat menjadi isteri org. mesti sgt lega kan...cpat la turn saya.

    ReplyDelete
  2. tahniah erin..selamat pengantin baru dr mia..moga bahgia dgn asrul sani

    ReplyDelete
  3. Wow!Tahniah!!!bestnyer dah kawen...lega tak?ihihi

    ReplyDelete
  4. congratz dear n Selamat Pengantin Baru :)

    ReplyDelete
  5. congrates....cpt2 upload gmbr..nk tgk.. (slama ne silent reader, tiba2 nyebok nk tgk gmbr org kn? hehe)

    ReplyDelete
  6. from your silent reader: Millions of congratulations and best wishes for you both =)

    ReplyDelete
  7. congrate erin..
    hope berkekalan sampai akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  8. tenkiu all, yang silent reader tu, comelnye korang ni..haha ;p

    ReplyDelete