Klik Jommm

Friday, August 5, 2011

Pari-pari ku sayang

Ecewahhh..sebenarnya aku ni ada group, cam group bebudak sekolah, ala group pompuan-pompuan hot yang kalau dalam cite omputih yang group cheerleader tu. Tapi kitaorang tak hot, suam-suam je. Poyo nak mati kan dah tua bangka ada group lagi..haha. Eh, biarlah, i sayang ok pari-pariku semua. Gile psycho aku, sendiri mengata, sendiri jawab balik. Group ni dah almost 3-4 tahun, sebab kitaorang semua sama tempat kerja, single n masih muda remaja, so automatik boleh click. Pergi bercuti sama, pergi melepak tengok lelaki-lelaki bersama, sama-sama evaluate bakal bf masing-masing, semua benda-benda kurang bijak zaman muda kitaorang buat bersama..haha. Sekarang masing-masing dah tua bangka sibuk dengan family sendiri, dah kahwin, dah beranak kecik, dah jarang nak lepak macam dulu, masing-masing pun dah duduk jauh, tapi kalau salah seorang kahwin wajib semua datang siap pakai baju sedondon lagi. Masa aku kahwin hari tu diorang datang pakai baju putih sedondon sedondang. Wahhh..terharu mak tengok pari-pari ku ini datang dengan baju putih bersih.



Pari-pari paling hebat mestilah Shita yang bertongkat pun nak jugak datang Pahang nak tengok aku kahwin..Heart u la



 Teman waktu senang, mahupun susah menemankan aku touch up mekap kat rumah, yang ditinggalkan terkapai-kapai tanpa pengapit, nasib baik ada pari-pari penyelamat yang menyelamatkan ku dari kapaian..sobsss. Ni masa baru nak berangkat ke dewan, diorang je ade, orang lain semua dah serbu dewan.



 2 orang je yang dah kahwin, dan 2-2 dah ada baby, so aku yang ketiga, yang lain nak bercinta-cinta lagi. Mak-mak orang ngan pak-pak orang masuk terus jadi pari pari kalerful..haha



LUV YUH!!



dan hadiah paling besar pun diorang yang kasi. tenkiu sayanggggggggggggg..ceh dah bagi hadiah dan-dan panggil sayang kan

Dah tu je, baiiiiiiiiiii dan assalamualaikum (baca ala-ala dr. izi haji ali..;p)

2 comments:

  1. so memorable ble bertemu semula kawan2x ...+ di mjlis wedding bermakna

    ReplyDelete