Klik Jommm

Wednesday, October 23, 2013

Troli, troli, troli

Salam,

Hari ni Wordless Wednesday












Hari tu kitaorang pergi Space U8 Mall Jelutong, Aish nampak remote control car, kemain excited lagi dia, berlari-lari tunjuk dekat booth car tu, menonong-nonong tinggal kitaorang, so daddy pun sewakanlah satu remote control car untuk dia, RM5.00 je untuk 10 minit, oklah kan, murah. Dapat je car, nak tau apa jadi??

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*




Urut dada mak hang ni..ku ingatkan ko nak naik duhai anak, rupanya ko nak buat tolak?? Sabor jelah, parah dah anak aku ni..wakakaka. Ok, bye! (sambil nangis dalam hati T_T)


19 comments:

  1. hahahaha! rugi beli keta memahal ayish oi!

    ReplyDelete
  2. Hahahhahhahhha Aish...umi Qi ketawa Allah yg tau...hahha kelakar...

    ReplyDelete
  3. hahaha aish! suka tolak barang ek? lps ni suruh moomy belikan mainan supermarket yg ada trolley tu yer

    ReplyDelete
  4. Aish..aish..semua bnda dia nk tolak ek..haha

    ReplyDelete
  5. hhahahahaha..kete tu pun nk tolak?ish2..aish2..lawak la ko ni nak!

    ReplyDelete
  6. aish keje ko menolak ye nak..apakah ini masa preggy mama ko suka tolak barang....hehehe lawak la aish ni

    ReplyDelete
  7. adoyai aish....ingtkan suka tolak troli je...rupenye kete tu pun dy suka tolak gk....hahahaha..mommy bayar utk tolak kete je la yeh..hahahah

    ReplyDelete
  8. hahaha..Aish ni comel ngat la.wat lawak ye syg...kereta pun kamu nk tolak...eeii..acik geget pp tu baru tau..hehe~

    ReplyDelete
  9. Hahahaha..kelakar lah adik aish oiiii..

    ReplyDelete
  10. jenuh la leas ni jumpa troli semua nak tolak..

    ReplyDelete
  11. heheheh...lawak la aish ni...xpelah rin..aish ringan tulang..suka tolong mommy dia! :)

    ReplyDelete
  12. hahaha... ni namanya rajin...

    ReplyDelete
  13. parah dah aish ni rin.

    sapo ajor camni nih?
    hahhh...sape ajo ni?
    meh kasik tau micha meh.

    :)

    ReplyDelete
  14. Aduhai... Suka tolak troli..smpai kereta pun nak tolak..
    Tp kan erin, jimatt oo xyah la beli car gitu :p

    ReplyDelete
  15. hahaha..sama la dgn perangai SB skrg..nak tolak troli..sampai basikal 3 roda dia pun dh x nak naik...pakat nak tolak la pulakk..adoii!!

    ReplyDelete
  16. klu dah suka tolak tue...bagi jela apa pun dia kasi tolak jugak...hehehe

    ReplyDelete