Klik Jommm

Friday, June 14, 2013

Gojes yang SuperGojes

Salam, dah hari Jumaat, cepat betul masa berlalu. Hari ni nak show off sikit. Saya ahli Gojes..heheheheh, anda?? kahkah poyo nak mampus. Aku rasa kebanyakan penulis blog mak-mak ni confirm Gojes dan kebanyakannya mak-mak beranak satu, yang paling otai Kak Nadia yang bakal beranak 4, fuhhh aku selalu kagum dengan orang yang beranak lebih dari satu, sebab dia dah pernah rasa sakit beranak tapi dia tetap beranak lagi dan lagi dan lagi, aku pulak takut ya ampunn..hahaha tapi tetap akan beranak jugak lagi dan lagi (2 je lagi ye) start 2015 ni, insyaallah moga murah rezeki untuk anak second and third, walaupun omak korang ni penakut nak memberanakkan korang bertiga itu..eheheheh macam confirm je tiga ye dak.

Minggu lepas one of bestfriend En. Syg bagitau dia yang wife dia dah pregnant second baby, first baby dia baru 5 bulan, terkagum terus aku, En. Syg terkagum jugak lalu mengajak aku menambah ahli keluarga baru..ohoooiiiii kan dah janji nak pregnant tengah tahun depan and bersalin 2015, ni kenapa tetiba nak tukar plan ni..nanti dulu ye bang, bagi ai bawak bertenang dulu. Nebes terus i rasa, atau mungkinkah akan terconceive masa anniversary ini..hahahah PANNNGGG.

Ok2 back to the topic, korang tau dak camne Gojes bermula?? Ok ni aku bagitahu dari pengetahuan aku la kan, it start with Umie Puan Pinguu yang mengajak Ciknaa bertemu dengannya, lepas tu dia suruh Ciknaa buat group dekat FB, Ciknaa pun buatlah group tu, haaa lepas tu kau berderet orang komen suruh Ciknaa invite termasuklah diri ini..kahkahkah, TQ Ciknaa and Umie, sampailah sekarang Gojes berkembang-kembang walaupun baru ada 100++ ahli tapi meriahnya la haiii, dah macam family, korang takmo gaduh-gaduh eh, kang tak pasal-pasal Ciknaa tutup group best ni nanti. Eh, nak tanya Ciknaa ngan Umie betul kan sejarah ni? ke salah, kalau salah malu ai.

So bila dah makin ramai, tercetuslah idea nak buat car sticker and fridge magnet


FM aku beberapa ketul je, baru nak start kumpul, dulu selalu bagi kat Ma aku je bila dapat FM, sape nak gi jalan tu belikanlah aku FM, ni hobi baru tau 



Hai Gojes, tq to Nadt yang tolong designkan



Car sticker yang sampai hari ni pun aku belum tampal lagi, tak nyempat.

Eh, lupa TQ jugak tu Leenda ku sayang yang incharge dari ambik order, orderkan and post serta tak cukup tidur kerna resah gelisah takut segala barang yang di postnya merayap ke tempat lain..hahaha lawak2, ok tu je bye!


23 comments:

  1. hhihihi.. btul la tu.. tq buh name umie kat situ.. :)

    erin n geng2 lain mmg gojes.. sumenye agak sengal kengkadang.. ye dak??

    ReplyDelete
  2. hahahah..buleh tampal ke tak sticker tuh..dah lain macam haku tengok tuh..aduhaiiii..risau risau risau risauuuuuu.....

    ReplyDelete
  3. akak pun ciknaa invite...tergezut sbb tak sangka sampai rapat tahap ini sudah gojes gojes semua....takmo gaduh..kang gaduh aku larikkkkkkk....apapun puasa raya kita dah meriah yeayyyyy...mula la anak kecik kita collect duit raya ye dak

    ReplyDelete
  4. yeyyyy....pestyme jumpa kt shah alam..rindu... :) bes sgt ms tu..bdk2 suma bgolek2...lawak kan...comel je..eh, raya naty kita ghater2 raya lak...potluch menu raya..syoknyaaa

    ReplyDelete
  5. dah plak..rsnya daku komen pakai emel keje plak dh..gasak lah..huhuhuhu :p

    ReplyDelete
  6. hhahaa..anis la antara orang yang mintak di invite tuh..tak malu betull...pang jugak sekali..wakakkakakaa

    ReplyDelete
  7. hehe.. advance rin! dia lagi ingat sejarah gojes..kerlasss mami aish! :)
    asalnya utk gathering shah alam tu aje, ingat nk close group ni lepas gathering, tapi geng-geng yg masuk makin ramai & sporting.. thanks kat korang meriahkan group gojes ittew.. thanks jgak pada leenda yg ciknaa lantik jd 2nd admin.. HIDUP GOJES BLOGGER SUPERMOM & BABY :)

    ReplyDelete
  8. akk masih malu2 kucing dengan group mami gojes..cuba membiasakan diri..sebab semuanya muda2..ahkak rasa dah kertu je..hahaha

    ReplyDelete
  9. hehehe..terselit nama nadt sekali kat situ. anyway thanks to kak erin sebab invite nadt join group ni. group ni memang best n gojessss!

    ReplyDelete
  10. salam..mamilisa nak join boleh tak?
    tapi kite takde fb :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mamilisa, create la fb satu, nanti rin invite :)

      Delete
  11. Group ni mmng gempak lg besh...

    ReplyDelete
  12. kdg2 daku termalu duk dlm tu.sbb daku adalah blogger suam2 kuku yg kdg wujud kdg idok.mcm chipsmore ha.buleh gitu??huhu

    ReplyDelete
  13. mcm best je geng ni(nak tunggu sape nak invite saya ni)hihihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaati, meh fb, nanti rin invitekan :)

      Delete
  14. rin lah bertanggungjawab tolong meng'invite' daku..tq erin...u rock bebeh..hehehe

    ReplyDelete
  15. Group gojes ni mmg gonjeng..best gilerr! Super sporting!

    ReplyDelete
  16. Mcm best..invite kite blh? https://www.facebook.com/raihan.kamarudin

    ReplyDelete
  17. Nak join blh? Invite kita https://www.facebook.com/raihan.kamarudin

    ReplyDelete
  18. best giler group nie...boleh bincang pelbagai persoalan tanpa rase segan2 pun....i love uolssss...

    ReplyDelete
  19. Tq so much pada Mama Airiell...mama ros anis invite umi Qi...dulu ada yg suggest umi Qi join this group tp x berjumpa rupernyer secret hahahah....

    ReplyDelete
  20. wahhhh bez nye.. sy budak baru nk blajar2 berblog ni.. nk join gojes bleh? hehehe..

    ReplyDelete