Klik Jommm

Tuesday, February 25, 2014

Pemenang Erin (..life after "i do") 1st Giveaway

Salam,

TQ pada semua yang join GA aku ni dan TQ jugak untuk korang yang tolong vote, setiap vote korang tu aku ambik kira tapi markah dari juri pun ada jugak. Aku ingat nak umumkan pemenang Jumaat ni, tapi rasa macam tak sabo la pulak..hahaha. 

Juri ada 3 orang, setiap orang akan pilih 5 gambar yang paling dia suka, so ada 15 la yang tersenarai, lepas tu markah dikira dari situ sampai tinggal final 4, dari 4 kitaorang pilih 3 yang the best jelah kan. So dah ready nak tau pemenangnya :)

*

*

*

*

*

*

*

JENG JENG JENG

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

&

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



 Cikkin dari blog Cikkin Diary



Umie Sue dari blog Sue Suka Susun




Uyah Nazura dari blog Uyah Nazura


Nanti korang bertiga email address korang kat email aku yeh airin2306@yahoo.com, minggu depan baru aku pos tau. Tahniah untuk semua pemenang, yang tak menang, takpe nanti aku buat lagi..ececeh bajet semuaorang nak join GA ko. Frame akan diberi secara random, aku sendiri pun dah tak ingat sebab aku dah bungkus pun. Doakan frame korang tak pecah di tengah jalan..huuu, aku dah bungkus elok2 tu, nanti aku akan letak sticker fragile. Ok, settle, bye!




14 comments:

  1. Wahahah...alhamdulillah..tq erin! Haha.teruja..1st time menang GA..;-)

    ReplyDelete
  2. hehehe semua pic best kot! hehehe tahniah =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...mekasih erin and para juri...heheh...tak sabar nya nak tunggu frame tu :)

    Mekasih juga kawan-kawan :)

    ReplyDelete
  4. wahhhhh xmenang lagi...

    tahniah korang

    ReplyDelete
  5. tahniah semua pemenang....sorry la tak sempat nak join banyak sangat keja opis sampai blog sendiri pun kekadang jer berupdate

    ReplyDelete
  6. gambar yang 1st tu memang dady cool. kekekekeke...

    ReplyDelete
  7. tahniah semua pemenang...syoknye.byk GA daku ketinggalan

    ReplyDelete