Klik Jommm

Wednesday, April 23, 2014

Akhirnya

Salam,

Orang lain dah bertahun kot ada Powerbank, aku baru ni la terhegeh-hegeh..hehe tapi memang best, lepas ni dah tak perlu risau kalau keluar lama-lama :) Aku beli RM76.00 je include postage, sebab beli borong ramai-ramai, untung dapat member sehati sejiwa, semua benda pun kitaorang beli borong, jimat.. i luv u lah korang.





Comel benor kalernya, dah ku rasmikan masa kat Cameron hari tu, cerita Cameron later ye, berderet benda nak update..haha, cerita Teluk Batik Januari lepas pun aku tak update lagi..kofkoff..sabo jelah, malas betul nak label gambar :). Oklah bye korang.



4 comments:

  1. Wahh..murah sgt klu bli borong ek

    ReplyDelete
  2. sy dh beli yg besar gabak tu.lepas tu baru tau ada yg ni.rugi betoi! berat x ni kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm tak tau la nk ckp..sedang2 kot..xde la berat sgt..hehe :)

      Delete