Klik Jommm

Monday, April 28, 2014

Tak Sihat

Salam,

Owhhh penatnya, semalam kitaorang buat kenduri dan birthday party Aish, serius penat sampaikan semalam nak buka mata pun dah tak larat, gagah jugak balik Jelutong malam tadi sebab parents aku datang dari Pahang nak tumpang tidur, hari ni aku keje sebab cuti dah ciput, sayang kalau kena tolak gaji nanti, ikutkan hati nak tidur sampai tengahari..huhu, nak pulak tengah tak sihat ni, selesema dan sakit tekak dari semalam, janganlah Aish pun berjangkit sama.

Bila sakit kena makan ubat, so tadi jumpa doktor, aku mintak ubat extra



Hello there, lama kita tak jumpa kan :)

 Nervous pulak rasa..huhu..ok bye!


8 comments:

  1. Semoga cepat sihat.
    Sampaikan salam dekat birthday boy jugak.
    Semoga menjadi anak yang soleh.

    ReplyDelete
  2. get well soon...anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com n saya follow sini, kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  3. Get well soon.ubat apewww tuu.hehe

    ReplyDelete
  4. macam folic acid je ni erin. huhu
    get well soon!

    ReplyDelete
  5. preggy yek.... kikikkiki....

    ReplyDelete
  6. ehem2.. asid folic ke? woot woot..
    get well soon dear.. :)

    ReplyDelete