Klik Jommm

Tuesday, January 17, 2012

Kesibukan

Hi darlingsss..aku bz sangat, sebab semalam dah cuti 1 hari pergi check up, petang semalam ingat nak singgah office jugak, sambung kerja melambak-lambak, tapi otw dah nak sampai office, orang Astro call nak pasang Astro kat rumah, patah balik rumah pulak. Check up semalam berat naik 0.4kg dalam masa 2 minggu, hoii tak percaya betullah, first time tu, selalunya 2 minggu aku boleh naik dekat 2kg.

Currently aku makan ini:




Baru start makan masa 6 bulan hari tu, eh sekarang pun 6 bulan jugak, tapi dah 6 bulan 3 minggu lah. Dah lama aim nak beli, tapi asyiklah lupaaaaaaaaaa manjang, so bila teringat je hari tu, terus ku gagahi kaki berjalan ke Watson kat Taipan nun, beli jugak, takut nanti lupa lagi. Ok, update pendek je..babai

Hei mengantuk betullah hari ni..

3 comments:

  1. nk beli jugak nie.....
    ingt nak mule makan dr skrg
    dah 4 bulan
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ekin: yup elok utk baby

    Nana: :)

    ReplyDelete