Klik Jommm

Thursday, January 9, 2014

Pemenang Giveaway Umie Sue

Salam,

Syukur alhamdulillah, memang rezeki Aish. Ni kira 2nd time aku menang GA, tak menang pun takpe sebenarnya, aku join pun sebab nak support member, kalau aku free and ada gambar yang sesuai, memang aku akan join, kalau menang memang rezeki la tu.

Ni entry GA aku dan ni entry Umie Sue masa umumkan pemenang. Memang tak sangka pun sebenarnya, gambar tu pun aku ambik candid je masa Aish busy main mop. Dia baru lepas mandi, pakai baju pun tak sempat, dah sibuk dengan mop dia.

Hadiah?? Aku suka gile ok hadiah GA Umie Sue ni, sebab Aish belum ada Flash Card Jawi lagi. Baru sampai petang semalam, belum guna untuk Aish pun lagi.



Tq Sue, moga murah rezeki mu selalu..ewahh

Ok, bye.


7 comments:

  1. wahhh...bestnya..congrats erin ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak.princess pon ada 1,tapi ntah dh hilang2 hurufnya.hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah aish...bestnya dapat flashcard

    ReplyDelete
  4. Amin..tenkie erin..
    moga bermanfaat untuk aish

    ReplyDelete
  5. tahniah rin..pasni ko amek gamba aish berkopiah plak tau

    ReplyDelete